Sorry för dålig uppdatering

Hej ni fina på andra sidan jorden! Förlåt att uppdateringen har varit så dålig. Vi har har precis flugit vidare från Rio och anlänt i La Paz. Det har inte varit helt lätt att connecta till wi-fi på senare tid så vi vet inte hur ofta bloggen kommer att uppdateras, men reseberättelser utlovas! Om det blir snart eller längre fram får vi se.

Sorry för dålig uppdateringVi har inte mycket tid just nu, men vi mår bra och resan har än så länge otrolig. Det har gått upp och ner med väntad magsjuka och trötthet, men vi har också varit uppe på benen och sett både det vackraste och mindre vackra av Rio de Janeiro. Vår första heldag här spenderade vi bara med att strosa, sola och äta. Vi gick försiktigt först utan karta och med stor risk att virra bort sig men nu har vi sett Centro där vi har stannat och gjort utflykter till Copacabana, Ipanema Beach, Favelan och Cristo Redentor. Man kan verkligen säga att vi har skämt bort oss själva efter den långa resan och innan det tuffa livet som backpacker sätter igång på allvar. Det märks dock redan nu att vi är på ett ställe där vi får röra oss med försiktighet, vi sticker ut ut mängden som västerlänningar. Absoluta höjdpunkter än så länge har varit besöket vid Cristo Redentor och den fantastiska utsikten över Rio de Janeiro, och förutom det när vi en kväll hittade vägen till en liten restaurang som serverade helt otroligt gott brasilianskt käk. Vi testade våghalsigt Bobo de Camaro (skaldjur!) och coxhina! Googla det och laga det. Måste springa nu, berättar snart mer!

Categories: Resan